Klantenbeoordelingen

 • prima professionele en zeer klantvriendelijke servcie!

  Dhr. Ludo heeft heel snel en helder gecommuniceerd betreffende een aankoop die uitverkocht bleek te zijn. Hij heeft met mij naar alternatieven gezocht. Uit eindelijk besloot ik er toch voor om mijn geld terug te vragen en is zojuist, op dezelfde avond nog direct teruggestort. Wow! waar vindt je zulke service op maat nog.. Nou, inderdaad bij Nice Dresssed! :-)
  10-4-2016
 • goede service

  Prima service! Er wacht heel goed mee gedacht en voorgesteld welke alternatieven er mogelijk zouden kunnen zijn gezien iets uitgekocht was.
  10-4-2016
 • muts met strass

  Geweldig leuke muts voor niet te veel geld. Super snelle verzending, fijn zaken te doen op deze site.
  18-12-2014
 • chanel zonnenbrillen

  Super mooi snelle levering en geheel orgineel. Heel blij mee. BEDANKT!
  1-10-2014
 • italian style overhemd

  Snelle levering en zag er mooi uit. Had de maat verkeerd besteld en terug gezonden. Geen moeite die was ook weer zo geleverd. Zeer tevreden . Voor herhaling vatbaar. Ria
  28-8-2014
 • truien

  Heb eerst 1 trui besteld om te kijken hoe de maat was. Na een mail te hebben gestuurd, en heel snel daar antwoord op kreeg heb ik hem dus besteld. Past perfect. Toen ook de 2e besteld, advies na mail 1 maat groter te nemen. Dit heb ik ook gedaan en past als gegoten. Super. Alles binnen 2 dagen in huis, mooi verpakt. Fijn dat je kunt vragen via mail en zo snel antwoord krijgt. Ze hebben zelfs de 2e trui gemeten op de 1e om te weten of deze maten overeen komen, Super!! Zal vaker kijken en bestellen.
  26-12-2013
 • truien

  Apart 2 truien besteld omdat ik bang was de de trui te groot zou zijn. Gemaild, direct antwoord, besteld en binnen 2 dagen was de trui binnen en paste prima. Daar na ook de tweede besteld, advies 1 maat groter te bestellen, en inderdaad past als gegoten!!! Zeer tevreden over service en reactie op mail en levering in mooie verpakking. Zal de site vaker gaan bezoeken!!
  26-12-2013
 • Hoddies

  3 heren hoodies gekocht. Dag na betaling al in huis. Erg tevreden over deze webshop!!!
  9-12-2013
 • avondjurk als trouwjuk

  Was eerst beetje huiverig om mijn trouwjurk op internet te bestellen. Heb het toch gedaan....ik kon bij henzelf de maten laten opmeten en ook passen. Nou, ik moet zeggen dat de jurk helemaal top is!! Ben er superblij mee!! Echt zoals op het plaatje staat. En ze waren superaardig en gastvrij...koffie stond klaar! Kortom zeer goede service! Bedankt Ludo en Adriënne! xxx
  2-8-2013
 • Shirts en truien

  Ik zoeken op het internet naar kleding en jawel ik kwam ik deze site. Leuke kleding dus besteld. Diezelfde dag een mail van Ludo wat er mogelijk was. Diezelfde dag alles geregeld en ook nog eens voor een leuke prijs! 2 dagen later was het al binnen! De trui viel wat te klein dus teruggestuurd. En jawel echt snel, 2 dagen later de trui alweer binnen en zit als gegoten! Een toppertje voor NIcedressed!
  16-6-2013
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *