Klantenbeoordelingen

 • truien

  Apart 2 truien besteld omdat ik bang was de de trui te groot zou zijn. Gemaild, direct antwoord, besteld en binnen 2 dagen was de trui binnen en paste prima. Daar na ook de tweede besteld, advies 1 maat groter te bestellen, en inderdaad past als gegoten!!! Zeer tevreden over service en reactie op mail en levering in mooie verpakking. Zal de site vaker gaan bezoeken!!
  26-12-2013
 • Hoddies

  3 heren hoodies gekocht. Dag na betaling al in huis. Erg tevreden over deze webshop!!!
  9-12-2013
 • avondjurk als trouwjuk

  Was eerst beetje huiverig om mijn trouwjurk op internet te bestellen. Heb het toch gedaan....ik kon bij henzelf de maten laten opmeten en ook passen. Nou, ik moet zeggen dat de jurk helemaal top is!! Ben er superblij mee!! Echt zoals op het plaatje staat. En ze waren superaardig en gastvrij...koffie stond klaar! Kortom zeer goede service! Bedankt Ludo en Adriënne! xxx
  2-8-2013
 • Shirts en truien

  Ik zoeken op het internet naar kleding en jawel ik kwam ik deze site. Leuke kleding dus besteld. Diezelfde dag een mail van Ludo wat er mogelijk was. Diezelfde dag alles geregeld en ook nog eens voor een leuke prijs! 2 dagen later was het al binnen! De trui viel wat te klein dus teruggestuurd. En jawel echt snel, 2 dagen later de trui alweer binnen en zit als gegoten! Een toppertje voor NIcedressed!
  16-6-2013
 • galajurk als trouwjurk

  Ik had een galajurk besteld die ze wat vermaakt hadden als trouwjurk. Ik kan zeggen hij was super!!!!! Allemaal goeie reacties gehad.iedereen vond hem geweldig mooi en heel apart.zelfs de trouwbode had nog nooit zo"n trouwjurk gezien . Zeer goede service. Ik ben bij de mensen zelf langs geweest die de maten hebben aangemeten.Een aanrader,dan is hij keurig op maat. En ik moet zeggen,erg leuke mensen.Heel gastvrij. Kortom SUPER. Bedankt!!
  26-5-2013
 • compliment

  Wat ben ik verrast met deze site zeg. Geweldig, zo'n collectie en in elke maat verkrijgbaar. U gaat mij vastnog horen, zodra één van onze kinderen gaat trouwen bijv.
  16-3-2013
 • Blauwe cocktail jurk

  Cocktail jurk besteld voor bij debruiloft van m'n zus was super alleen maar goede reacties
  28-2-2013
 • Laarsjes

  Gemaild voor de lengte van de binnenzool voor maat 39 en 40. Meteen antwoord ontvangen. Maat 39 besteld, de volgende dag in huis + presentje (portemonnee). Perfecte maat, leuke laarsjes en lekker snel geleverd. Deze site wordt opgeslagen onde 'favorieten'.
  13-2-2013
 • Mantel

  Nette mantel besteld, volgende middag ontvangen. Keurig verpakt! En ook nog een presentje bij(Portemonnee) Ik zal er zeker nog is een bestelling doen!
  10-2-2013
 • Galajurk

  Galajurk besteld was binnen een aantal dagen binnen zoals beloofd. Netjes bezorgd en een gratis tas erbij. Had ook een bolero besteld maar die was niet meer leverbaar, had toen een andere kleur besteld. Ben constant per mail geinformeerd en ook een telefoontje ontvangen. Super ervaring. Zeker aan te raden.
  13-12-2012
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
12+ =