Klantenbeoordelingen

 • galajurk

  Hele snelle levering. Zondag besteld en dinsdag al in huis. Super leuk jurkje. Ook een trui besteld waar het adv geven werd om een maat groter te bestellen. Paste daardoor dus ook goed. Helemaal super!!
  28-11-2012
 • Goede service

  Ik had mijn jurkje zondag besteld en dinsdag al binnen. Jammer genoeg stond het jurkje niet zoals ik had gehoopt, en heb ik het woensdag moeten retourneren. Op de site staat dat ze proberen binnen 7 dagen het geld terug te boeken, maar het stond er meteen donderdag al op. Echt geweldige service!
  18-11-2012
 • Super levering en retour

  Supergave laarsjes binnen 24 uur geleverd,en jas te klein retour gedaan,verliep allemaal supersnel!,ben echt tevreden en kom zeker nog een keer shoppen!!
  14-11-2012
 • Annulering bestelde jurk

  Het is een goede service want een jurk die mijn dochter besteld had heeft ze na 2 dagen geannuleerd en 2 dagen daarna heeft ze haar geld al terug. De service is uitstekend en we zullen in de toekomst zeker bij NICE DRESSED een bestelling doen.Gewoon TOPPIE.
  12-11-2012
 • Galajurk en Service

  Het leek een mission impossible, een galajurk vinden voor een bruiloft, net na een zwangerschap... Dankzij nicedressed heb ik voor een leuke prijs een hele dag in een mooie jurk met bijpassend bolero'tje rondgelopen. Bijzonder veel positieve reacties gehad, en dat in een erg grote maat! Daarnaast een bijzonder goede service. Bedankt!
  11-10-2012
 • galajurk

  Mijn ervaring is goed:D Helaas was mijn jurk toch niet leverbaar. Maar ik kreeg al snel een telefoontje. onze exusses. Ik mocht uit vele andere hele mooie jurken kiezen. Jurken die nog niet op de site staan. het probleem was snel opgelost.. goede oplossing.. ik heb een hele mooie jurk gekregen. met 2 cadootjes. nog wel! bedankt..
  15-8-2012
 • Geweldig

  Super goede, snelle service! Leuk aanbod, leuke prijzen, bezorging na 1 dag en een leuk cadeautje. Zeker aan te raden!
  18-7-2012
 • Bolero

  Het bolereootje voor over mijn feestjurk is binnen. Ik ben er heel erg blij mee. Wat leuk dat er een kadootje was meegestuurd.... Hartelijk dank hiervoor!!
  9-6-2012
 • Galajurk

  De galajurk die we hadden besteld was te groot. Na 1 telefoontje was het opgelost en kon de te grote jurk retour gestuurd worden. Binnen 2 dagen werd de jurk in de goede maat al thuis bezorgd! Super goede service! Dank je wel. Ook voor het presentje.
  29-5-2012
 • mooi jurkje

  Wat een gaaf jurkje en zeer snel ontvangen met een leuk kadootje erbij,bedankt.
  15-5-2012
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
21+ =